Inici del Contingut

Per què estudiar aquest Màster a la UdL?

El Màster universitari en Enginyeria del Cuir té com a finalitat que els seus estudiants adquireixin una formació avançada multidisciplinària així com les habilitats necessàries, orientades a la formació de professionals que contribueixin a la competitivitat, sostenibilitat i innovació de les activitats relacionades amb les indústries d'adoberia i annexes a nivell mundial.


 A aquest Màster s'accedeix després d'haver cursat els estudis de grau o qualsevol títol universitari oficial. El Màster universitari en Enginyeria del Cuir té una durada de 90 crèdits (3 quadrimestres) i està especialment dissenyat per satisfer la creixent demanda que les empreses tant nacionals com internacionals tenen en els principals àmbits que abasta el seu coneixement: Indústria de l'adobament, principals divisions especialitzades del sector químic, eco innovació i sostenibilitat de processos, gestió de la qualitat de producte manufacturat en els principals mercats del cuir (automoció, aeronàutic, calçat).


Les indústries de l'adobament i annexes han patit una important reestructuració a nivell mundial en els últims anys a causa de la situació macroeconòmica, hàbits de consum, canvis i restriccions mediambientals, auge dels productes biodegradables ... que han afavorit la innovació i especialització en aquest sector. L'important saber fer que acumula aquest sector i la creixent demanda de professionals especialitzats, aporta un perfil molt interessant als seus titulats.
El professorat que imparteix les classes està format majoritàriament per professorat doctor pertanyent a grups de recerca consolidats i de prestigi, que proporcionen una base sòlida per afrontar uns estudis innovadors i de qualitat.
L'aposta de l'Escola Politècnica Superior és dur a terme una formació proactiva, situant l'alumne en el centre del procés d'aprenentatge, utilitzant avaluació continuada, metodologies pedagògiques actives i una orientació professionalitzadora (a través de les pràctiques en empresa), o bé innovadora i de recerca (a través del treball en grups de recerca) i amb sòlids fonaments en la gestió de projectes i infraestructures tecnològiques.